Workshops

Wij bieden u een scala aan workshops aan in samenwerking met Wavevents, de prijzen per workshops zijn op aanvraag. Ook wijzen wij u erop dat de duur van de workshops kan variëren van een uur tot een halve dag.

Fitness op het strand – Intensieve begeleiding door onze professionele trainers zorgt voor veilige en resultaatgerichte trainingen. Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteed aan techniek, het niveau van de sporter en de mate van inspanning. Door met groepen te werken van maximaal 12 deelnemers en 2 personal trainers krijgt elke deelnemer de aandacht die men verdient. Onze werkwijze garandeert een ultieme fitness ervaring.

Gezondheid op de Werkvloer – Gezondheid op de werkvloer, een onderwerp dat gelukkig steeds meer aandacht krijgt. Crispijn Hartzema gaat in deze training dieper in op gezondheid in het algemeen. En hoe je dit makkelijk kan vertalen naar een gezondere levensstijl op de werkvloer.

Beachtennis – Beachtennis is een spel voor jong en oud. Dit spel is sneller als beachvolleybal. De bal kan niet stuiteren en het wordt gespeeld met pallets.

Powerkiten Scheveningen – De kracht in je armen, het zand tussen je voeten en samen de kite onder controle houden. Powerkiten is één van onze meest gekozen activiteiten.

Disc Golf – De hole bij Discgolf is een zogenoemde ‘Basket’. De bedoeling is om de frisbee met zo min mogelijk worpen in de basket te krijgen. Net als bij gewoon golf zijn er hier ook verschillende frisbees voor verschillende afstanden.

Kitesurfen – Ervaar de kracht van een kite in onze kitesurfclinic! Ideaal voor je vrijgezellenuitje, bedrijfsuitje of groepsuitje. Kiteboardschool.nl is een zusterbedrijf van Wavevents.nl. Volledig gecertificeerd en ze werken alléén met de nieuwste materialen.

Beach Yoga – Beachyoga is de verrassing van 2015! Veel groepen vonden dit een leuke extra activiteit bij hun bedrijfsuitje / groepsuitje. De focus ligt vooral op ademhaling en innerlijke rust. Minder op het fysiek. Geschikt voor iedereen dus!

Beachvolleybal Scheveningen – Beachvolleybal, misschien wel het meest gespeelde spel op het strand van Scheveningen en Kijkduin. Beachvolleybal is bij uitstek geschikt als extra activiteit voor grote groepen omdat bijna iedereen beachvolleybal kan leren spelen.

Zeskamp – Het zeskamp is bij uitstek een teambuilding activiteit. Net als uitjes op maat, bieden wij ook zeskampen op maat. Van oud hollandse spelen tot complete stormbanen. Van een waterzeskamp tot een beachbuilding zeskamp.

Workshop “Otti Art” – De geur van spuitbussen, de vrolijke kleuren op de verschillende doeken en het gevoel van het strand geven elke groep een creatieve vibe. Otti is een kunstenaar die geheel zijn eigen koers vaart en jouw groep mee trekt in zijn ongecompliceerde en wonderlijke levensstijl.

Beachvoetbal – Beachvoetbal kan gespeeld worden in verschillende varianten. Het kan gespeeld worden als voetvolley, als strandvoetbal of je kan gewoon lummelen tijdens je vrijgezellenfeest Scheveningen of Kijkduin! De regels zijn simpel.

Salsa workshop – Ontspan op het strand de opzwepende ritme’s van salsa muziek. Leuk voor je vrijgezellenfeest Kijkduin of Scheveningen strand! Perfect te combineren met een borel en / of BBQ en onze vele andere activiteiten op het strand.

Beach golf – Een grotere bal, een grotere hole en houten sticks. Strandgolf is een spel voor iedereen. Het spel kan individueel of als team gespeeld worden. Leuk om te combineren met bijvoorbeeld beachyoga en en BBQ voor je bedrijfsuitje in Scheveningen of Kijkduin.

Krav maga – Verhoog de kracht en de kennis van de groep. Binnen het uur leer je een aantal technieken aan om je mannetje te staan in onveilige situaties. Het strand als sporthal is een prachtige combinatie van serieus en ontspanning.

Zorb voetbal – De hit van dit moment. Op het strand van Scheveningen of Kijkduin full contact voetbal! Alles mag. Perfecte activiteit voor je vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Combineer actie met bijvoorbeeld de zelfverdedigingscursus van Krav Maga.

Pokeren – Leer pokeren tijdens onze poker workshop en eindig met een mooi poker toernooi. Uitdagend, spannend en ontspannen.

Telefoon: 06-52665531 of 06-22 994 088 | E-mail:info@blowbeachhouse.nl

Copyright © 2018. All Rights Reserved.